Passion for in-store execution

Sales Support er den førende virksomhed inden for field sales på det nordiske marked. Vi er 100% dedikeret til at repræsentere vores leverandørs produkter og brands på professionel vis. Vi sikrer værdiskabelse på hvert butiksbesøg igennem en positiv indflydelse på kundernes købsbeslutning.

Førende på det nordiske marked inden for field sales

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Sales Support er førende og hurtigt voksende field sales selskab med 4 salgsteams; 3 i dagligvarehandlen og 1 i Matas/apotek.
Vi er specialiseret i field sales og ansvarlige for en stor portefølje af anerkendte varemærker. Med vores professionelle, kompetente og passionerede salgskonsulenter skaber vi langsigtede resultater på en omkostningseffektiv måde – hver dag.


Læs mere om hvordan vi arbejder
Salessupport passion för butiksförsäljning

Passion for in-store execution

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

De fleste kunders købsbeslutninger er foretaget i butikken, hvilket gør tilstedeværelsen af kvalificerede salgskonsulenter uundværlig for at udvikle og forsvare positionen af produktet og varemærket i butikken.

Et samarbejde med Sales Support vil tilføre en stærk og anerkendt partner til at varetage jeres aktiviteter på butiksniveau, repræsentere jeres varemærke og produkter med både kompetence og passion.

VORES OPGAVER

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Sales Support er den førende field sales partner med en stærk portefølje af anerkendte varemærker. Vi tror på, at et transparent samarbejde og langsigtet partnerskab driver udviklingen i markedet.